Mi espíritu imperecedero

dilluns, 19 de maig del 2014

Inici de la gira 2014

La gira de Extremoduro 2014 Para todos los públicos va començar el passat divendres 16 a Zaragoza, amb un "èxit artístic i d'assistència brutal", segons es va assegurar ahir des del departament de comunicació del grup.

Al concert varen assistir "uns quants mils de persones que no varen voler perdre's aquesta cita inaugural, i que varen aconseguir deixar petita la capacitat del pavelló Príncipe Felipe, que té una capacitat de 9.200 persones", es va assegurar a través d'un comunicat.


Comandats per Roberto Iniesta i Iñaki Uoho Antón, el grup va oferir una actuació de quasi tres hores, "fent tot un devessall de tables, força i actitud", en un conciert presidit per "una espectacular posada en escena". El set list que va oferir Extremoduro a Zaragoza va incloure temes més recents, com Locura transitoria , Poema sobrecogido o El camino de las utopías, i algunes de les seves cançons més llegendàries, extretes de discs com rock transgresivo , Deltoya , Agila o Yo, minoría absoluta.
web oficial del grup

Ja són més de 125.000 les entrades venudes de forma anticipada per la present gira de Extremoduro que els portarà a tocar a 36 ciutats de tot el país.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada